też muszę coś ogarnąć, bo na razie to incognito pomykam :diabelski_usmiech
Zaniki napięcia
Zwiń
X
-
Zaniki napięcia
Witam jak w temacie mam dziwne jazdy z napięciami w autku.W czasie jazdy zapala mi się ABS i mruga kontrolka hamulców a w rytm mrugania tejże kontrolki mruga mi radio i mrugają światła,po zatrzymaniu i zgaszeniu silnika gaśnie równierz zegarek i liczniki km.centralny nie działa,po włożeniu i przekręceniu kluczyka reakcja instalacji jest opóżniona.Aku w porządku parametry pracy reaktora też, sprawdzane VAG-iem.Szukałem na forum w podobnych tematach ale nic nie pasuje bo anomalia występuje raz na czas jakiś ale jest na tyle irytująca że postanowiłem popytać bo to nie boli.AGR'00 123KM/264Nm
-
-
Skoro wszystko naraz 'siada', to może być tylko i wyłącznie główna gałąź zasilania - "+" lub "-".
Poruszaj intensywnie przewodami, postukaj w bezpieczniki na akumulatorze - przy włączonych np. światłach.
A ... czy czasem "+" w gałęzi głównej nie przechodzi przez przekaźnik ?Nie zasuwam ! Prędkość zabija ! Włącz myślenie.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hsurimA ... czy czasem "+" w gałęzi głównej nie przechodzi przez przekaźnik
[ Dodano: Sro 20 Paź, 10 15:43 ]
Pomerdałem przekażnikami i na razie jest spokój ale czy to było to :?: się zobaczy czy nawrotu nie będzie bo ostatnim razem samo znikło wzieło :roll:AGR'00 123KM/264Nm
Komentarz
-
Komentarz